El quadern vermell perdut .

NOTES PERDUDES  D'UN VIATGE.




ESPRESSO





Comentaris

  1. Les fotos són lluminoses. No crec que es perdi mai del tot...potser es posen en contacte amb tu per recuperar-lo. Hauràs d'aprendre anglès!

    Petons...

    ResponElimina
    Respostes
    1. No en tinc cap esperança . M'imagino la cara de perplexitat d'un islandès davant una llengua remota com el català. Ara, sempre pot trobar algun turista que en sàpiga o pugui llegir-lo.
      L'assumpte és molt novel·lesc.
      Per a aprendre anglès necessito estar exposat de manera intensa a la llengua anglesa durant moltes hores, però que moltes. Moltíssimes !

      Elimina
  2. Potser el text publicat a Lectura Segre (23 d'agost 2015) podria formar part d'aquest quadern vermell perdud. M'ha agradat molt perquè m'ha recordat una lectura d'aquest estiu que succeix en part al mateix lloc. Segur que t'agradarà, potser ja la coneixes, es tracta de "Temps Glaciaires" de Fred Vargas (Flammarion, Paris, 2015).
    Salutacions cordials

    ResponElimina
  3. Gràcies, Maria Àngels Santa, no conec el llibre que comentes. El cercaré. La veritat és que Islàndia és molt cara i molt literària. Una cosa que produïa és una espècie de plasticitat dels somnis. Els recordava més intensament : els llocs, alguns dels llocs són onírics. Fastuosament onírics.
    Salutacions cordials !

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Lectures per recordar ; lectures per recomanar.

Els aforismes d'Antoni Seva.

El temps dels codonys. Lectures al club de lectura de la biblioteca d'Alpicat.